СТАНИ ДЕЛ ОД CERESIT ЗАЕДНИЦАТА!
Ceresit заедницата ти овозможува меѓу првите да:

🗹   превземеш снимени материјали од 
претходните сезони на онлајн презентации

🗹  дознаеш информации за нови производи и промоции

🗹  превземaш единствени брошури за омилените производи

🗹  превземaш практични видео снимки за најважните чекори во изведување на работата

Регистрирај се уште денес и стани дел од
Ceresit заедницата!
Ајде да #ГРАДИМЕЗАЕДНО цврсти врски!Дали си керамичар или фасадер? Со клик на копчето подолу, 
приклучи се на твојата Ceresit заедница!

Посетете нѐ на www.ceresit.mk и следете нѐ на друштвени мрежи
© 2023